INTERNAL REVENUE MANAGER (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij het Food & Beverage en Merchandising departement in Hassloch uit te breiden met een Internal Revenue manager.

Takenpakket

  • Je bent verantwoordelijk voor het operationele management van de afdelingen Food & Beverage en Merchandising, zowel in de dagdagelijkse werking van het park als tijdens evenementen.
  • Je zorgt er, samen met jouw team, voor dat de kwaliteitsnormen en productiviteitsstandaarden gehaald worden. Daarbovenop hecht je veel belang aan een hoge klanttevredenheid.
  • Je zorgt ervoor dat de vooropgestelde omzetcijfers gehaald worden en houdt hierbij de personeelskost nauwlettend in het oog.
  • Je stelt procedures op betreffende hygiënenormen en HACCP en ziet er, door herhaaldelijke controles, ook op toe dat deze correct worden uitgevoerd.
  • Je maakt constant de analyse van het aanbod van onze goederen en diensten en stelt bij waar nodig. Door een correcte benchmark zorg je ervoor dat onze prijs-kwaliteit telkens optimaal is.
  • Je werkt nauw samen met de Marketing en Sales afdeling om zeker te stellen dat de verwachtingen bij onze klanten juist liggen.
  • Je rapporteert aan de F&B en Merchandising Director van de Plopsa Group

Profiel

Je beschikt minstens over een bachelor diploma, bij voorkeur in de richting van gastronomie/hotelmanagement. Je kan minstens 7 jaar ervaring voorleggen als leidinggevende van een groot team, bij voorkeur in de vrijetijdssector. 'Communiceren, organiseren, onderhandelen, ...' het zijn slechts enkele van jouw talenten. Op organisatorisch vlak slaag je erin om veel projecten gelijktijdig te beheren, veelvuldige taken te prioritiseren, en daarbij de gestelde deadlines te respecteren. Jouw probleemoplossend vermogen staat garant voor snelle oplossingen. Je hebt de natuurlijke reflex om zaken en beslissingen nauwkeurig op te volgen en te controleren. Je bent je ervan bewust dat je dient te werken wanneer anderen vakantie hebben, namelijk gedurende weekends, feestdagen en vakanties. Je kan je vlot uitdrukken in het Engels en het Duits en bent bereid te verhuizen naar de regio Hassloch (Duitsland).

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, bedrijfswagen, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: Haßloch

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Holiday Park
Holiday Park
Holidayparkstraße 1-5
67454, Haßloch
Contacteer ons