PROMO-MEDEWERKER (seizoen)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij onze Marketing afdeling, gevestigd in Stavelot, te versterken met een nieuwe Promo-Medewerker.

Takenpakket

  • Je staat in voor de verdeling van promotiemateriaal (placemats, folders en affiches) in winkels en horecazaken in de regio van de provincies Luik, Namen en Luxemburg.
  • De verdeling van het promotiemateriaal gebeurt telkens vanuit Plopsa Coo.
  • Je zorgt ervoor dat het park de nodige visibiliteit krijgt tijdens het seizoen.
  • Je plant en organiseert je bezoeken zodat de verdeling van het promo-materiaal op een gestructureerde manier verloopt.
  • Je bent met een stand van Plopsa Coo aanwezig op grote evenementen.

Profiel

Je bent vlot in de omgang en klantvriendelijk met een verzorgd voorkomen. Je beschikt over een goede fysieke conditie en je bent flexibel naar werkuren toe. Je bent een doorzetter die zelfstandig kan werken en je hebt een rijbewijs B. Je bent sterk in administratie. Werken op weekend- en feestdagen is voor jou geen probleem.

Wij bieden

Plopsa Coo biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een tijdelijk contract (seizoen 2017) en een salaris conform de wettelijke baremaverloning met extralegale voordelen (gratis openbaar vervoer, maaltijdcheques, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: Stavelot

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsa Coo
Plopsa Coo
Coo 4
4970, Stavelot
Contacteer ons