ASSISTANT OPERATIONS-MANAGER(vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Ter versterking van ons operations departement in Plopsa Coo, zijn we op zoek naar een Assistant Operations-Manager die als rechterhand van de Operations Coördinator het team komt versterken.

Takenpakket

  • Je ziet er op toe dat alle werkposten (kassa, onthaal, parking, attracties, EHBO,…) bemand zijn en dat de medewerkers correct opgeleid zijn;
  • Je zorgt er ook voor dat het park er op elk moment van de dag kraaknet bijligt;
  • Je motiveert en stuurt de verschillende teams aan en je staat altijd klaar om in te springen waar nodig;
  • Je staat in voor het optimaal runnen van het park volgens de vereiste procedures en binnen het vooropgestelde budget.

Profiel

Je behaalde minstens een bachelor diploma en je hebt minstens twee jaar relevante werkervaring. Ook ben je geïnteresseerd in pretparken. Je bent een coachende leider voor je medewerkers, je motiveert en stimuleert ze om het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast ben je assertief. Ook ben je flexibel ingesteld en vormt weekendwerk voor jou geen probleem. Plannen, organiseren en communiceren doe je op vlotte manier. Je bent Franstalig en spreekt vloeiend Nederlands. Kennis Engels en Duits is een pluspunt.

Wij bieden

Plopsa Coo biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: Stavelot

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsa Coo
Plopsa Coo
Coo 4
4970, Stavelot
Contacteer ons