BIJBAAN ALLROUND MEDEWERKER

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Plopsa Indoor Coevorden is het ganse jaar op zoek naar allround medewerkers die graag iets willen bijverdienen tijdens het weekend, vakantieperiodes of doorheen de week. Er zijn 3 afdelingen waar je terecht kan.

Takenpakket

  • Operations: attractiebediening, kassa, controle & onthaal, animatie, schoonmaak.
  • Food & beverage: keuken-en kassamedewerker, afruim en afwas.
  • Merchandising: verkoop van de Studio 100 producten in onze Plopsa winkel of in het eendjeskraam.

Profiel

Ben jij geboren met een smile? Vind je het fantastisch om duizenden families de dag van hun leven te bezorgen? Dan ben jij onze ster in wording! Combineer je studies met een leuke bijbaan. Dit kan zowel tijdens de vakanties, weekends alsook tijdens weekdagen.

Wij bieden

Plopsa Indoor Coevorden biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We bieden een salaris conform de wettelijke baremaverloning aan, aangevuld met een teamcard waarmee je gratis de Plopsa parken kan bezoeken.

Plaats van tewerkstelling: Dalen

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Indoor Coevorden
Reindersdijk 57
7751, Dalen
Contacteer ons