STAGIAIRS

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Plopsa Indoor Coevorden opent graag zijn deuren voor stagiairs binnen alle mogelijke departementen!

Takenpakket

  • In het bekende overdekte themapark Plopsa Indoor Coevorden kan je als stagiair in de verschillende afdelingen in het park aan de slag. Volgende functies staan open voor stagiairs;
  • Attractiebediening, animatie, receptie en ticketcontrole, horecamedewerker en verkoop in de winkel
  • Een combinatie van verschillende functies is in overleg eveneens mogelijk.

Profiel

Voor alle afdelingen bij Plopsa zijn klantvriendelijkheid, communicatie en een gezonde dosis stressbestendigheid gecombineerd met een interesse in de specifieke taken van de afdeling belangrijke kenmerken voor onze medewerkers.

Wij bieden

Plopsa Indoor biedt een zeer afwisselende stage in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We kunnen zowel korte als langdurige stages aanbieden voor stagiairs niveau 1 tot en met niveau 4. Een gediplomeerd leermeester is hierbij aanwezig.

Plaats van tewerkstelling: Dalen

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Indoor Coevorden
Reindersdijk 57
7751, Dalen
Contacteer ons