ACCOUNTMANAGER NOORD-NEDERLAND (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij ons sales team te versterken met een Accountmanager Noord-Nederland (m/v).

Takenpakket

  • Binnen jouw regio sta je in voor de verkoop van tickets, arrangementen en evenementen van voornamelijk Plopsa Indoor Coevorden, maar ook de parken Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo naar de B2B-markt.
  • Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de lokale voorverkoop via vakantieparken, VVV-kantoren, hotels, campings, ...
  • Je zorgt voor de opvolging en prospectie van bedrijven, organisaties en verenigingen.
  • Je vertaalt deze klantgerichte samenwerking in sluitende overeenkomsten die je nauwgezet opvolgt met de verschillende binnendiensten.
  • Je rapporteert aan de commercieel directeur.

Profiel

Je genoot een hogere opleiding en hebt verschillende jaren relevante verkoopservaring. Je blinkt uit door je zelfstandige werkkracht en je commerciële gedrevenheid. Je woont bij voorkeur in Noord-Nederland, idealiter in de regio Zwolle, of in de onmiddellijke omgeving.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een competitief salarispakket inclusief extralegale voordelen (groepsverzekering, bedrijfswagen, laptop, Gsm, …).

Plaats van tewerkstelling: Dalen

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Indoor Coevorden
Reindersdijk 57
7751, Dalen
Contacteer ons