ACCOUNTMANAGER NOORD-NEDERLAND (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij ons sales team te versterken met een Accountmanager Noord-Nederland (m/v).

Takenpakket

  • Binnen jouw regio sta je in voor de verkoop van tickets, arrangementen, evenementen en groepsbezoeken van voornamelijk Plopsa Indoor Coevorden, maar ook de parken Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo naar de B2B-markt.
  • Je zorgt voor de opvolging en prospectie van het lokaal toerisme (campings, bugalowparken, hotels,...) en de lokale retailstores;
  • Je ondersteunt de ticketverkoop van de Studio 100 shows in Noord-Nederland;
  • Je rapporteert aan de commercieel directeur;
  • Je bent éénmaal per maand aanwezig in De Panne voor de salesmeeting.

Profiel

Je genoot een hogere opleiding en hebt verschillende jaren relevante verkoopservaring. Je blinkt uit door je zelfstandige werkkracht en je commerciële gedrevenheid. Je woont in Noord-Nederland.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een competitief salarispakket inclusief extralegale voordelen (groepsverzekering, bedrijfswagen, laptop, Gsm, …).

Plaats van tewerkstelling: Dalen

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Indoor Coevorden
Reindersdijk 57
7751, Dalen
Contacteer ons