HORECAMEDEWERKER

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 wordt in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.
Vandaag wensen wij het F&B team, gevestigd in Hasselt, te versterken met een gemotiveerde horecamedewerker (m/v)

Takenpakket

  • Je staat in voor de bediening van onze klanten in de self service, je doet kassawerk en houdt het restaurant proper en helpt daar waar nodig bij het afwassen en afruimen.
  • Het mee helpen bereiden van basismenu’s alsook het mooi presenteren van de maaltijd behoren tot je taken-pakket.

Profiel

Je bent vlot in de omgang, klantvriendelijk en polyvalent. Je kan proper en net werken. Ervaring in de fast service is zeker welkom maar affiniteit en interesse voor keukenwerk is voldoende. Bij moeilijke klanten en in zeer drukke momenten hou je het hoofd koel, kortom, je bent stressbestendig. Werken op zaterdag, zondag en feestdagen is voor jou geen probleem.

Wij bieden

Plopsa Indoor biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een deeltijds contract bepaalde duur (20u), een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, gratis openbaar vervoer, … ).

Plaats van tewerkstelling: Hasselt

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500, Hasselt
Contacteer ons