ALLROUND OPERATIONS MEDEWERKER

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij ons Operations team in Plopsa Indoor Hasselt te versterken met een Allround Operations Medewerker (m/v).

Takenpakket

  • Je bent verantwoordelijk voor een goede werking van het onthaal in ons indoor park. Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen en problemen van bezoekers en staat in voor de controle en de correcte toegang van bezoekers.
  • Je staat in voor de verkoop en kassahandelingen van toegangstickets en abonnementen, alsook voor de afhandeling van reserveringen.
  • Tijdens de dagelijkse pauze van attractiebedieners ben jij verantwoordelijk voor de aflossing.
  • Je staat studenten bij in het aanleren van de verschillende werkposten (attractiebediening, kassa, ticketcontrole).

Profiel

Je beschikt, bij voorkeur, over een eerste relevante werkervaring. Je bent klantvriendelijk, communicatief en houdt van een afwisselend takenpakket. Je bent flexibel naar werkuren toe en weekendwerk vormt voor jou geen probleem. Verder beschik je over een goede kennis van het Nederlands en een basis Frans.

Wij bieden

Plopsa Indoor Hasselt biedt een afwisselende job van 24 uur per week in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een contract van bepaalde duur met reële kans op verlenging. Je ontvangt een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis treinabonnement, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: Hasselt

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500, Hasselt
Contacteer ons