PODIUMTECHNIEKER (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij het theater-team te versterken met een podiumtechnieker.

Takenpakket

  • Je staat in voor de organisatie van montage en demontage van licht, geluid en decor van de voorstellingen, evenementen en presentaties in het Plopsa Theater.
  • Je regelt de praktische organisatie van de technische kant van de voorstellingen.
  • Je bedient licht-, en geluids, en videoinstallatie tijdens de voorstellingen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstel van decoronderdelen en rekwisieten.

Profiel

Je hebt met succes een opleiding Podiumtechnieken afgerond of je kan 5 jaar relevante ervaring voorleggen. Je beschikt over een grondige kennis van digitale audio- (Digico en Behringer) en lichtmengtafels (GrandMA), geluidszenders, dimmers en elektriciteit. Je bent vertrouwd met bediening en programmatie van een computergestuurde trekkenwand. De basistechniek van videoprojectoren en schermen heb je onder de knie. Je werkt graag in team maar bent in staat zelfstandig projecten uit te werken. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en hebt oog voor detail. Het respecteren en opmaken van een correcte planning vormt voor jou geen probleem en uiteraard horen avond- en weekendwerk bij deze functie.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract en een salaris conform de wettelijke baremaverloning met extralegale voordelen (maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsa Theater
Plopsa Theater
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons