F&B COORDINATOR (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij het F&B team in De Panne te versterken met een F&B Coördinator (m/v).

Takenpakket

  • Algemeen ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van F&B op onze site in De Panne en het naleven van onze kwaliteitsstandaarden voor dienstverlening, voedselveiligheid, productiviteit en klantentevredenheid met betrekking tot F&B. Deze verantwoordelijkheid omvat onder meer:
  • Bereiken van de gebudgetteerde F&B omzet, marge en personeelskost;
  • De opleiding en ontwikkeling van het F&B personeel in De Panne in domeinen zoals klantgerichtheid, voedselveiligheid (HACCP), … ;
  • De verzekering van een consistente kwaliteit en presentatie van ons F&B aanbod en dienstverlening, zowel day-to-day als voor evenementen (banketten etc.);
  • Alle noodzakelijke controleprocedures binnen de F&B afdeling, bv. inzake voedselveiligheid, doch ook met betrekking tot cash control of de beschikbaarheid van het F&B aanbod in onze points-of-sale;
  • Het minimaliseren van klachten met betrekking tot F&B;
  • Je rapporteert aan de F&B Director.

Profiel

Je hebt een vijftal jaar ervaring als F&B verantwoordelijke. Ervaring in de leisure business is een plus. Je bent sterk communicatief (NL/FR), hebt een probleemoplossend vermogen en hebt de natuurlijke reflex om zaken en beslissingen nauwkeurig op te volgen en te controleren. Op organisatorisch vlak slaag jij erin om veel projecten gelijktijdig te beheren, veelvuldige taken te prioriteren en daarbij de gestelde deadlines te respecteren. Andere competenties omvatten financiële, analytische en people management skills. Ten slotte ben je flexibel, op elk ogenblik beschikbaar/bereikbaar voor je collega’s (noodgevallen) en houd je rekening met prestaties tijdens weekends, feestdagen en vakantieperiodes.

Wij bieden

Plopsaland biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een contract van onbepaalde duur met een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen (groepsverzekering, gratis openbaar vervoer, maaltijdcheques, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsaland De Panne
Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons