HOOFDMAGAZIJNIER (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij het Internal Revenue team in De Panne te versterken met een enthousiaste Hoofdmagazijnier Internal Revenue (m/v).

Takenpakket

  • Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park.
  • Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn.
  • Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park.
  • De verdeling en verzending van de goederen naar de andere Plopsa parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden.
  • Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

Profiel

Je bent in het bezit van een heftruckattest. Je bent een teamplayer, communicatief en klantvriendelijk. Je bent stressbestendig. Je spreekt vlot Nederlands en Frans. Je hebt al een eerste leidinggevende ervaring achter de rug. Werken op zaterdag, zondag en feestdagen is geen probleem voor jou.

Wij bieden

Plopsaland biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een contract van onbepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, gratis treinabonnement, maaltijdcheques, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsaland De Panne
Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons