JOBSTUDENTEN PROMOTEAM (Juli/ Augustus)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Wij wensen voor de zomervakantie het promoteam van Plopsa De Panne te versterken met twee vlotte jobstudenten.

Takenpakket

  • Je staat, samen met één van onze vaste medewerkers, in voor de verdeling van promotiemateriaal (placemats, folders en affiches) in winkels en horecazaken in de ruime regio rond Plopsaland De Panne (BE/FR).
  • De verdeling van het promotiemateriaal gebeurt telkens vanuit De Panne.
  • Je helpt mee op (externe) events waar je Plopsa vertegenwoordigt.
  • Je zorgt ervoor dat het park de nodige visibiliteit krijgt tijdens het seizoen.

Profiel

Je bent vlot in de omgang en klantvriendelijk met een verzorgd voorkomen. Je beschikt over een goede fysieke conditie, je bent een doorzetter die zelfstandig kan werken. Je bent minstens een volledige maand beschikbaar (juli en/of augustus) en bent flexibel om af en toe, tijdens evenementen, ook in het weekend te werken.

Wij bieden

Plopsaland biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een tijdelijk studentencontract en een salaris conform de wettelijke baremaverloning. Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsaland De Panne
Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons