SOLLICITATIE "Ontdek je job!" (seizoen/tijdelijk)

Beschrijving

Na een drukke zomer vol mooie herinneringen wordt het tijd om het najaar voor te bereiden, want ook dan blijft Plopsaland De Panne open! Daarom is Plopsa op zoek naar enthousiaste medewerkers die samen met ons de bezoekers een dag vol magie bezorgen. Lijkt een attractie bedienen, een Plop-hamburger bereiden of een andere job in ons park wel iets voor jou, maar heb je toch nog enkele twijfels? Wat dacht je er anders van om eens mee te lopen met één van onze medewerkers en zo een exclusieve blik op het reilen en zeilen achter de schermen te verkrijgen? Schrijf je in voor onze “Ontdek je job!”-actie op vrijdag 1 september van 09.00u tot 12.00u en wie weet word jij na deze onvergetelijke ervaring wel de nieuwe Plopsa-medewerker!

Kan je maar enkele dagen per week werken of enkel in het weekend? Ook in het najaar zijn we op zoek naar studenten en interimkrachten, aarzel dus niet om je aan te melden als tijdelijke medewerker.

Hieronder een overzicht van alle openstaande seizoenvacatures.

Takenpakket

  • Food & Beverage: Keukenmedewerker, Kassamedewerker, Mobielverantwoordelijke, Restaurantverantwoordelijke Prinsessia
  • Operations: Attractiebediener, Kassamedewerker, Controlemedewerker, Onthaalmedewerker, Theatermedewerker
  • Merchandising: Allround Medewerker

Profiel

Je bent vlot in de omgang, klantvriendelijk en flexibel naar werkuren toe. Bij moeilijke klanten en op drukke momenten houd je het hoofd koel, kortom, je bent stressbestendig. Werken op zaterdag, zondag en feestdagen is voor jou geen probleem.

Wij bieden

Plopsaland biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een contract bepaalde duur vanaf najaar 2017 en een salaris conform de wettelijke baremaverloning met extralegale voordelen (gratis openbaar vervoer, maaltijdcheques, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteren kan tot 31/08/2017

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsaland De Panne
Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons