ALLROUND MEDEWERKER (seizoen)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij het Merchandising-team, gevestigd in De Panne, te versterken met een Allround Medewerker (m/v).

Takenpakket

  • Je bent een polyvalente medewerker die verantwoordelijk zal zijn voor alle vending machines in het park (koffieautomaten, drankautomaten enz...).
  • Je staat in voor het dagelijkse onderhoud (reiniging, aanvullen, etc.) van een aantal koffieautomaten in het park.
  • Je helpt onze bezoekers die problemen hebben met één van de vending machines op een klantvriendelijke manier.
  • Je helpt mee in de verkoop van de merchandising rond de figuren van Studio 100.
  • Je geeft de klanten advies en staat in voor het kassabeheer en de algemene orde van de winkel of mobiele stand.
  • Dit is hoe jouw werkdag bij Plopsa eruit ziet: na een ochtendbriefing door één van je verantwoordelijken, trek je samen met een collega het park in om een dagelijks onderhoud te doen bij alle koffieautomaten. Je zorgt dat alle automaten keurig gereinigd en aangevuld worden. Samen met je collega zorg je ervoor dat alle automaten in werking zijn tegen de middag. Na je middagpauze ga je aan het werk in onze grootste van winkel van het park. Daar variëren je taken van kassawerk tot het aanvullen/herschikken van de winkel. Het aanvullen en opvolgen van de automaten wordt in de namiddag gedaan door je collega, maar indien nodig spring je graag bij. Bij afwezigheid van die collega, neem je ook in de namiddag de verantwoordelijkheid over de automaten. Op deze dagen hoef je dan uiteraard niet in de winkel te helpen.

Profiel

Je bent vlot in de omgang. Je bent klantvriendelijk en houdt van orde en netheid. Je voelt je thuis in de wereld van onze figuren. Je spreekt en begrijpt vloeiend Nederlands. Ook de Franse taal is jou niet vreemd. Werken op zaterdag, zondag en feestdagen is voor jou geen probleem.

Wij bieden

Plopsaland biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een contract van bepaalde duur en een salaris conform de wettelijke barema's met extralegale voordelen (gratis openbaar vervoer, maaltijdcheques, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsaland De Panne
Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons