MEDEWERKER MILIEU-SANITAIR (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij het Operations team, gevestigd in De Panne, te versterken met een Medewerker Milieu-Sanitair (m/v)!

Takenpakket

  • Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark.
  • Je werkt in verschillende shiften waarbij je een eigen werkschema hebt dat je correct en grondig dient uit te voeren.
  • Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

Profiel

Je bent een gemotiveerde poetsvrouw/man met oog voor detail en netheid. Je hebt een basiskennis van onderhoudsmaterialen, producten en poetstechnieken. Je kan zelfstandig en op een verantwoorde manier onderhoudstaken afwerken met respect voor het bestaande onderhoudsschema. Je bent flexibel naar werkuren toe, avond- en weekendwerk is voor jou geen probleem. Je hebt een goede kennis van het Nederlands en een basiskennis Frans. Doordat je tijdens de openingsuren ook in contact komt met bezoekers ben je klantvriendelijk en behulpzaam. Je beschikt over een goede fysieke conditie.

Wij bieden

Plopsaqua biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een voltijds contract (38u/week) en een salaris conform de wettelijke baremaverloning, aangevuld met extralegale voordelen (gratis openbaar vervoer, maaltijdcheques, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsaqua
Plopsaqua
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons