ACCOUNTANT (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij onze Finance afdeling, gevestigd in De Panne, te versterken met een Accountant (m/v).

Takenpakket

  • Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor de boekhouding van een themapark
  • Je verzorgt de operationele rapportering van een themapark
  • Je kijkt de financiële verrichtingen na en boekt deze in
  • Je verwerkt de aankoopfacturen
  • Je staat in voor de opvolging van de betalingen van klanten
  • Je verwerkt de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen
  • Je verwerkt de fiscale verplichtingen/compliance
  • Je communiceert met collega's van de verschillende departementen en externe organisaties teneinde de juiste data te verzamelen
  • Je verwerkt bepaalde payroll verrichtingen
  • Je rapporteert aan de financieel manager

Profiel

Je behaalde een Bachelor of Master diploma in Accountancy–Fiscaliteit en kan, bij voorkeur, terugblikken op een eerste ervaring. Je kan vlot overweg met diverse IT-toepassingen, kennis SAP is een pluspunt. Je bent service-minded, werkt resultaatgericht en hebt een grote zin voor verantwoordelijkheid. Je kan autonoom werken, maar bent ook een echte teamplayer. Je beschikt over een dynamische persoonlijkheid met een goede communicatiestijl. Daarnaast kan je je uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, …).

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Studio Plopsa
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons