JOBSTUDENT BOEKHOUDING (maand augustus)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Gedurende de maand augustus wensen wij het Finance team te versterken met een jobstudent (m/v)

Takenpakket

  • Je assisteert onze boekhoudafdeling in de dagdagelijkse verwerking
  • Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van het inboeken van aan- en verkoopfacturen
  • Je staat in voor het klassement

Profiel

Je bent bezig met de studies tot Bachelor Accountancy-Fiscaliteit of master Handelswetenschappen (optie Finance, Accountancy-Fiscaliteit). Je werkt administratief nauwkeurig en kan zelfstandig jouw taken afwerken.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een maandcontract gedurende augustus, een salaris conform de wettelijke baremaverloning in paritair comité 333, aangevuld met een TeamCard die jou recht heeft tot gratis toegang tot de Plopsa-parken en verschillende kortingen.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteren kan tot 30/06/2017

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Studio Plopsa
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons