MANAGEMENT ASSISTANT (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij ons directiesecretariaat in De Panne te versterken met een enthousiaste management assistant (m/v).

Takenpakket

  • Je biedt ondersteuning en verleent service aan het Plopsa directieteam;
  • Je staat samen met je collega’s in voor het agendabeheer, de briefwisseling, de organisatie van verschillende events; het onthaal van klanten en leveranciers;…
  • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opmaken, vertalen en nakijken van allerhande documenten (presentaties, verslagen, actiepunten van meetings, memo’s, rapporten, …);
  • Je bent van nabij betrokken bij de verdere uitbouw van onze business met nieuwe activiteiten en parken: je volgt hiervoor de vergaderingen met onze CEO en zorgt voor een uitstekende voorbereiding en opvolging ervan, inclusief de ontvangst en rondleiding van belangrijke binnen- en buitenlandse gasten.

Profiel

Ben jij die administratieve duizendpoot met commerciële feeling? Je hebt minimaal een bachelor diploma behaald, bij voorkeur een bachelor Office Management, Management Assistant. Daarnaast kent het MS Office pakket geen geheimen voor jou (Word, Excel en Powerpoint). Je bent communicatief sterk in het Frans, Engels en in het Nederlands, dit zowel schriftelijk als gesproken. Je bent een organisatorisch talent en stressbestendig. Je bent flexibel en je hebt geen 9-to-5 mentaliteit.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis treinabonnement, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Studio Plopsa
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons