RECHTERHAND HEALTH, SAFETY & ENVIRONMENT MANAGER (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Om ons steeds stijgende niveau op het vlak van Veiligheids- & Milieubeleid op een optimale manier te kunnen coördineren en beheersen over de parken heen, zijn we op zoek naar een sterke rechterhand voor onze Health, Safety & Environment Manager Plopsa Group. Iemand die de Plopsa-mentaliteit mee wil uitdragen en het uiterst belangrijke Veiligheids- & Milieubeleid van ons bedrijf verder wil uitbouwen.
Je draagt in deze functie actief bij tot de uitvoering van het HSE beleid. Je werkt mee aan verschillende projecten en ondersteunt de HSE Manager in het formuleren van HSE advies. Je voert departement specifieke administratieve taken uit en denkt mee over het optimaliseren op vlak van Veiligheid, Gezondheid en Milieu.

Takenpakket

  • Uitwerken van procedures en instructies in samenspraak met de verschillende departementen & parken
  • Je ondersteunt de HSE Manager (preventieadviseur en milieucoördinator) bij de uitvoering van zijn taken.
  • Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van een eigen zorgsysteem voor veiligheid, gezondheid en milieu.
  • Je neemt deel aan diverse veiligheid en milieu gerelateerde vergaderingen en voert de voorziene administratie uit.
  • Je volgt van heel nabij de vigerende en toepasselijke wet- en regelgeving op.
  • Je volgt mee de wettelijke verplichte periodieke controles en inspecties op en zorgt mee voor de distributie van verslagen en de bewaking van de uit te voeren acties.

Profiel

Je bent sterk in het verwerken van informatie en verslaggeving. Je bent proactief ingesteld en in staat om zelfstandig te werken. Je hebt minimum een bachelordiploma met 5 jaar ervaring of een masterdiploma met 3 jaar ervaring of meer. Een ingenieursdiploma is een pluspunt. Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Frans en beschikt over een degelijke kennis Engels. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en kan je om met administratieve taken. Mogelijkheid tot bijscholing op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu, maar bij voorkeur reeds een basiskennis of ervaring in veiligheid & milieu.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, …).

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Studio Plopsa
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons