JOBSTUDENT HR (augustus/september)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

De HR afdeling van de Plopsa Group in De Panne verzekert de payroll en personeelsadministratie voor vaste en seizoenmedewerkers van 6 vestigingen in België en Nederland. In samenwerking met de HR collega’s in Hassloch (Duitsland) staat de Belgische afdeling bovendien in voor de groepsrapportering van allerhande personeelsindicatoren.

Om ons HR Team te versterken tijdens de zomermaanden, zijn we op zoek naar een enthousiaste jobstudent HR (m/v).

Takenpakket

  • Je ondersteunt bij het inplannen en het screenen van kandidaten;
  • Je ondersteunt onze payroll afdeling;
  • Je maakt aantrekkelijke vacatureteksten op en je vertaalt indien nodig;
  • Je helpt mee met administratieve taken (klassement, input nieuw HR systeem,…);
  • Je helpt mee naar het zoeken van de geschikte kandidaat via verschillende kanalen.

Profiel

Je volgt een economische of HR-gerichte opleiding. Je hebt een sterke interesse in HR. Je kan vlot overweg met het office pakket (Excel, Word, Powerpoint). Je bent goedlachs en kan vlot Plopsaland De Panne bereiken. Spreek je vlot Nederlands en heb je wat kennis van het Frans? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een maandcontract, een salaris conform de wettelijke baremaverloning, aangevuld met een TeamCard die jou recht heeft tot gratis toegang tot de Plopsa-parken en verschillende kortingen

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Studio Plopsa
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons