RECRUITMENT & SELECTION (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij ons HR-team te versterken met een Recruiter (m/v) voor de verschillende Plopsa-parken.

Takenpakket

  • Samen met jouw collega’s op de personeelsdienst zorg jij voor de correcte afhandeling van alle HR zaken in de Plopsa parken in België en Nederland
  • Je stelt zelf mooie en correcte functiebeschrijvingen op aan de hand van de informatie die je van onze interne verantwoordelijken krijgt
  • Je denkt creatief mee over de verschillende kanalen die kunnen worden aangeschreven om de juiste kandidaten te vinden
  • Je houdt alle jobboards nauwkeurig in het oog en post de vacatures waar relevant
  • Je assisteert binnen alle rekruterings- & selectieopdrachten: gaande van de telefonische screening, het afnemen van interviews en het geven van de correcte feedback aan kandidaten

Profiel

Je hebt hogere studies gevolgd (Bachelor/Master), bij voorkeur in een HR-gerelateerde richting. Schoolverlaters zijn absoluut welkom te solliciteren! Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans. Je bent IT-minded en kan vlot overweg met de meest courante MS-Office pakketten. Je bent administratief sterk en werkt nauwkeurig. Je bent dynamisch en proactief ingesteld, communicatief en flexibel en beschikt over een zeker organisatorisch inzicht. Je woont in de nabije regio van De Panne.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Studio Plopsa
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons