JUNIOR IT-MEDEWERKER SOFTWARE (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.
Vandaag wensen wij het IT team, gevestigd in De Panne, te versterken met een (m/v) IT-medewerker Software.

Takenpakket

  • Vanuit je kantoor in De Panne sta je als IT-medewerker in voor de ontwikkeling, programmatie en parametrisatie van onze verschillende softwaretoepassingen die het operationele gebeuren binnen onze pretparkgroep sturen ( SAP, Kassasysteem, Hotelsoftware, Tijdsregistratie, ...)
  • Je bent intern het eerste aanspreekpunt bij software-problemen en staat in voor het dagelijks beheer van de software.
  • Je rapporteert aan de Software Manager van de Plopsa Group.

Profiel

Wij zoeken een sterk analytisch persoon, die succesvol een IT opleiding heeft afgerond. Je bent gedreven om de verschillende softwarepakketten te doorgronden en van daaruit te willen meedenken naar toekomstige ontwikkelingen toe. Je bent assertief in het contact met collega’s en vlot meertalig Nederlands-Frans-Engels.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis treinabonnement, …).

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Studio Plopsa
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons