WERFLEIDER (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij ons investeringsteam te versterken met een Werfleider (m/v) voor de verschillende Plopsa parken.

Takenpakket

  • Je staat in voor de technische opvolging van de verschillende werven van de Plopsa Group.
  • Je volgt de werfplanning op.
  • Je staat in voor de planning van de medewerkers en externe aannemers en je stuurt hen aan in hun dagelijkse activiteiten.
  • Je voorziet het personeel van materialen en gereedschappen.
  • Je staat in voor de kwaliteitscontrole.
  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Construction Director.
  • Je verzorgt de bijhorende administratie en facturatie.
  • Je behoudt een goed overzicht van de administratie en alle deadlines die dagelijks/wekelijks dienen behaald te worden door het gehele team.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma Bouw of Elektromechanica en kan minstens 5 jaar ervaring voorleggen als werfleider/projectleider/aannemer/etc. Je hebt een hands-on mentaliteit en schrikt er niet van terug zelf een handje uit de mouwen te steken. Je bent flexibel en bereid af en toe verplaatsingen te doen naar het buitenland. Ook weekend- en avondwerk schrikt je niet af. Je werkt nauwkeurig, bent stressbestendig, een teamplayer en hebt leidinggevende kwaliteiten. Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels, een basiskennis Duits is een pluspunt.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer …). Een tewerkstelling op zelfstandige basis behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Studio Plopsa
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons