JURIDISCH MEDEWERKER (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij het Legal team, gevestigd in De Panne, te versterken met een Juridisch medewerker (m/v)

Takenpakket

  • Vanuit je kantoor in De Panne bestaat jouw takenpakket voornamelijk uit het zelfstandig opmaken van diverse contracten, aannemingscontracten, partnerships, algemeen advies,….
  • Met jouw collega’s van de juridische afdeling vorm je een hecht team.
  • Samen met hen volg je ook de dossiers op die aan externen worden toevertrouwd (advocaten, notarissen, …).

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma Rechtspraktijk of een masterdiploma Rechten en hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring achter de rug in een gelijkaardige functie. Schoolverlaters zijn ook absoluut welkom te solliciteren! Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans en hebt een goede kennis Engels en Duits. Je woont in de nabije regio van De Panne.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, …).

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Studio Plopsa
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons