ONTWERPER/TEKENAAR (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Ben je een getalenteerde creatieveling die graag 'out of the box' denkt en wil mee werken aan de vormgeving van alle Plopsa-communicatie in print & online? Wil je jouw ontwerpen zien verschijnen in allerlei media in België, Nederland, Frankrijk, UK, Duitsland én Polen? Dan is Plopsa op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een Ontwerper/Tekenaar om ons creatief team te versterken.

Takenpakket

  • Bedenken en ontwerpen van wervende visuals voor alle Plopsa-parken en de evenementen.
  • Opmaken en aanpassen van advertenties, magazines, folders, brochures, …
  • Tekenen van leuke logo’s, kleurplaten, figuren, visuals in illustrator of in 3D.
  • Bedenken en uitwerken van visuals, banners en (e-)mailings met leuke call to actions zowel offline als online.
  • Je neemt actief deel aan creatieve en strategische vergaderingen & brainstormsessies.
  • Opmaken van oogverblindende presentaties voor verschillende projecten.

Profiel

Je beschikt over een relevant diploma of je kan ons overtuigen op basis van je portfolio of ervaring. Het Adobe-pakket kent voor jou geen geheimen. Je werkt vlot en netjes, zowel zelfstandig als in groep. Je bent flexibel en je hebt geen probleem met strakke deadlines. Je bent vlot Nederlandstalig, kennis van Frans en/of Duits is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Een gezonde interesse in social media & video is een pluspunt.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, …).

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Studio Plopsa
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons