MARKETING ASSISTANT (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Ben je geboeid door de wereld van marketing? Volg je de nieuwe marketingtrends op de voet? Is een routinematige job ook niets voor jou? Werk je graag mee aan vernieuwing? Dan is Plopsa op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een marketing assistant om ons enthousiast Marketing team te versterken.

Takenpakket

  • Je helpt mee met het uitwerken en coördineren van verschillende marketingprojecten;
  • Beheer & opvolging van de populaire social media kanalen en andere digitale marketingcampagnes;
  • Je bent vlot in de omgang, je onderhoudt contacten met de pers en stelt persberichten op;
  • Je vindt het leuk om nieuwe initiatieven te ondernemen en je neemt actief deel aan creatieve en strategische vergaderingen & brainstormsessies;
  • Je hebt een gezonde honger naar cijfers en resultaten. Je helpt mee met het opvolgen en rapporteren van resultaten van de geleverde inspanningen van de afdeling.

Profiel

Je beschikt minstens over een Bachelor diploma (of gelijkwaardige ervaring/talenten). Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Kennis Frans, Engels en/of Duits is een grote plus. Je bent assertief ingesteld en sterk in sociale relaties. Je hebt een uitgebreide interesse in (online) marketing en je bent actief op social media. Je kan zelfstandig werken en je bent stressbestendig. Je bent stipt, organisatorisch en analytisch. Je durft voorstellen en ideeën op tafel gooien. Gezien de aard van deze functie ben je bovendien flexibel en bereid om meerdere weekends per jaar te werken.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis treinabonnement, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Studio Plopsa
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons