PROJECT MANAGER MARKETING (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Ben je graag bezig met cijfers en wil je meewerken aan de verdere uitbouw van ons Marketing Informatie Systeem binnen de Plopsa Group? Ben je hiernaast ook een organisator met een passie voor events? Dan is Plopsa op zoek naar jou! Wij zijn dringend op zoek naar een enthousiaste Project manager om ons Marketing team te versterken.

Takenpakket

  • Als Projectmanager Marketing ben je de gatekeeper tussen de interne diensten, de Marketing Director en de afdelingen Creative & Events.
  • Je volgt de binnenkomende aanvragen op en plant die voor jouw teams in op een haalbare planning.
  • Je houdt je interne en externe klanten op de hoogte van de afleverdatum van de verschillende projecten en volgt die actief op.
  • Je werkt, samen met jouw team, onze online marketingcampagnes en eventconcepten verder uit
  • Je ondersteunt de Marketing & Creative Director in de uitbouw en het fungeren van de Plopsa Creative afdeling als media- en reclamebureau voor de externe partners
  • Met jouw vernieuwende ideëen en commerciële feeling breng je het team naar the next level
  • Je volgt de marketingprocessen nauwkeurig op
  • Je staat in voor het mede opstellen en correct opvolgen van de marketing budgetten

Profiel

Je beschikt over een Bachelor of Master diploma, bij voorkeur in een Marketing-gerelateerde richting of gelijkwaardig ervaring. Je kan minstens drie jaar relevante werkervaring voorleggen. Je denkt commercieel, klantgericht en creatief en bent een doorzetter die een team kan aansturen. Je hebt een vlotte pen, werkt planmatig en gestructureerd jouw projecten uit tot de gewenste resultaten. Je hebt een voorliefde voor het creatieve en digitale aspect van het Marketing gegeven en hebt reeds ervaring met alle verschillende social media kanalen. Dergelijke job vraagt een zekere flexibiliteit, je bent aanwezig op de belangrijke evenementen in onze parken en vindt het ook belangrijk om deze correct te kunnen opvolgen. Kennis van Adobe software is een pluspunt.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, bedrijfswagen, …).

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Studio Plopsa
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons