JUNIOR ACCOUNTMANAGER WEST-VLAANDEREN (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij het Sales team te versterken met een Junior Accountmanager West-Vlaanderen (m/v).

Takenpakket

  • Binnen je regio sta je in voor de verkoop van tickets, arrangementen en evenementen van Plopsa (met focus op Plopsaland De Panne en Plopsaqua, maar ook Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo en Plopsa Indoor Coevorden) naar de B2B-markt.
  • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de lokale voorverkoop via vakantieparken, toerismekantoren, hotels, campings, ...
  • Je zorgt voor de opvolging en prospectie van bedrijven, organisaties en verenigingen.
  • Je vertaalt deze klantgerichte samenwerking in sluitende overeenkomsten die je nauwgezet opvolgt met de commerciële binnendienst.
  • Je rapporteert aan de commercieel manager België.

Profiel

Je genoot een hogere opleiding en je hebt al een eerste werkervaring achter de rug. Je blinkt uit door je zelfstandige werkkracht, je commerciële gedrevenheid en je no-nonsense aanpak. Je bent onze centrale contactpersoon voor het reeds bestaande cliënteel, daarnaast deins je zeker niet terug om verder te gaan prospecteren op de West-Vlaamse B2B markt. Je woont bij voorkeur in de onmiddellijke omgeving van de regio en vanzelfsprekend spreek je vlot Nederlands en Frans. Je bent bereid ook tijdens het weekend en op feestdagen te werken, indien de geplande evenementen dit vragen.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract met een competitief salaris met extralegale voordelen (bedrijfswagen, groepsverzekering, maaltijdcheques, …).

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Studio Plopsa
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons