SALES MANAGER ANTWERPEN/LIMBURG/NL (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij het Sales departement uit te breiden met een Sales Manager Antwerpen/Limburg/Nederland.

Takenpakket

  • Om de verdere groei en uitbouw van onze sales afdeling in de regio van A’pen/Limburg/NL te waarborgen, is Plopsa op zoek naar een gemotiveerde Sales Manager Antwerpen/Limburg/NL
  • Je zorgt voor de opvolging en prospectie van bedrijven, organisaties en verenigingen. Je vertaalt deze klantgerichte samenwerking in sluitende overeenkomsten die je nauwgezet opvolgt met de commerciële binnendienst.
  • Binnen deze positie bezoek je de klanten in de uitgebreide regio en ben je minstens 1 dag per week aanwezig op ons hoofdkantoor in De Panne voor je interne relaties en contacten met de back-office. Verder werk je vanuit huis aan analyses en actieplannen om jouw commerciële doelstellingen te bereiken en een succes te maken van de verdere uitbouw van Plopsa in Antwerpen/Limburg en Nederland.
  • Je weet onze resultaten te optimaliseren doordat je kan rekenen op jouw uitgebreide netwerk in de regio.
  • Je rapporteert aan de Sales Director Vlaanderen & Nederland.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelor of master diploma en kan minimaal 5 jaar ervarinig binnen Key Accountmanagement voorleggen. Je blinkt uit door je zelfstandige werkkracht, je commerciële gedrevenheid en je no-nonsense aanpak. Je bent onze centrale contactpersoon voor het reeds bestaande cliënteel, daarnaast deins je zeker niet terug om, als echte Plopsa-ambassadeur, verder te gaan prospecteren op de Antwerpse, Limburgse of Nederlandse B2B markt. Hiervoor kan je terugvallen op jouw eigen sterk uitgebouwde netwerk. Je bent analytisch sterk en weet een juiste uitstraling te geven aan het Plopsa product. Daarnaast ben je een uitstekende People Manager en haal je het beste naar boven uit het bestaande Accountmanagement team. Je woont bij voorkeur in de onmiddellijke omgeving van Antwerpen. Je bent bereid ook tijdens het weekend, op feestdagen en ’s avonds te werken, indien de geplande evenementen dit vragen.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, bedrijfswagen, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Studio Plopsa
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons