JOBDAGEN PLOPSA COO

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij onze Operations afdeling, gevestigd in Stavelot, te versterken met nieuwe medewerkers.

Takenpakket

  • Ons Plopsa Team in Plopsa Coo zoekt collega’s voor seizoen 2019!
  • Wat kan je doen binnen Plopsa?
  • Kassa
  • Attractiebediening
  • Opkuis park
  • Milieu-Sanitair / Kledijbeheer

Profiel

Ben jij geboren met een smile? Vind je het fantastisch om duizenden families de dag van hun leven te bezorgen? Spreek je zowel Nederlands als Frans? Kom je dan zeker even informeren op onze jobdagen op 21 februari 2019 in Plopsa Coo. Je krijgt er alle informatie over het werken binnen Plopsa en er volgt onmiddellijk een kennismakend sollicitatiegesprek met de verantwoordelijken van de afdeling van jouw keuze(s). Informatie en inschrijvingen: www.plopsajourneesdinfos.be

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een tijdelijk contract van bepaalde duur (seizoen 2019) en een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, … ).

Plaats van tewerkstelling: Stavelot

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsa Coo
Plopsa Coo
Coo 4
4970, Stavelot
Contacteer ons