MEDEWERKER KLEDIJBEHEER (seizoen)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij ons Operations-team te versterken met een Medewerker Kledijbeheer.

Takenpakket

  • Samen met je collega sta je in voor de goede werking van de uniformdienst in het park.
  • Je zorgt ervoor dat alle medewerkers altijd een net en goed onderhouden uniform kunnen verkrijgen.
  • Het wassen en strijken van de uniformen vormt de hoofdtaak binnen het Kledijbeheer.
  • Je bent ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van retouches, je dient dus over de nodige ervaring te beschikken.
  • Je staat in voor het onderhoud van het sanitaire gedeelte van het park.

Profiel

Je hebt bij voorkeur reeds ervaring in een gelijkaardige functie of je hebt een opleiding in deze richting gevolgd. Je kan zelfstandig werken en je hebt oog voor detail. Je bent vlot in de omgang en flexibel naar werkuren toe. Werken op weekend- en feestdagen is voor jou geen probleem.

Wij bieden

Plopsa Coo biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een tijdelijk contract (seizoen 2018), een salaris conform de wettelijke baremaverloning, aangevuld met extralegale voordelen (gratis openbaar vervoer, maaltijdcheques, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: Stavelot

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsa Coo
Plopsa Coo
Coo 4
4970, Stavelot
Contacteer ons