STAGEPLAATS FOOD & BEVERAGE

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 7 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opende in het najaar van 2018 het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Binnen het team Food & Beverage in Plopsa Indoor Coevorden zijn we op zoek naar enthousiaste stagiairs om het team te vervoegen.

Takenpakket

  • 1e medewerker fastservice: gasten verwachten snelheid, kwaliteit en service. Bij deze functie gebruik je en ontwikkel je leidinggevende, coördinerende, opleidende, informerende, bewakende en faciliterende vaardigheden. Ook ben je verantwoordelijk voor de HACCP en de resultaten van het hele team tijdens je dienst. Je hebt een voorbeeldfunctie naar de medewerkers toe en leert werkzaamheden aan (lerende) medewerkers. Je rapporteert dagelijks aan de verantwoordelijke F&B over het verloop van zijn dienst en verschaft daarbij informatie over het functioneren van de verschillende medewerkers.
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie: je werkt in de keuken van ons restaurant. Onder begeleiding kook of bedien je, ontvang je gasten of maak je schoon.
  • Facilitair leidinggevende: je coördineert een grote diversiteit aan facilitaire werkzaamheden. Je geeft leiding en werkt mee waar nodig. Door de variatie in werkzaamheden, omgeving en relaties ben je flexibel. Je houdt het overzicht van de werkzaamheden en verdeelt deze op basis van prioriteit. Je beheert de budgetten en beoordeelt offertes. Je rapporteert aan het management en stelt verbeterpunten voor.
  • Manager/bedrijfsleider fastservice: je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk en de resultaten van de hele vestiging. Je hebt een voorbeeldfunctie naar de medewerkers toe en ondersteunt de manager/ondernemer bij het maken van het jaarplan op basis van de bedrijfsdoelstellingen. Je informeert en beoordeelt medewerkers en legt afspraken vast.
  • Medewerker facilitaire dienstverlening: je draagt bij aan het primaire proces binnen bedrijven en organisaties. Je bent een aanspreekpunt, assisteert bij het beheer van gebouwen, voert logistieke activiteiten uit, doet administratief werk en verricht cateringwerk. Je hebt oog voor en kan snel schakelen tussen dienstverlening, hospitality, gebouw en omgeving. Je bent daarbij in staat flexibel in te spelen op wisselende situaties. Met je dienstverlenende instelling neem jij werk uit handen van interne en externe betrokkenen van een organisatie/bedrijf. Zo draag je indirect bij aan het resultaat van de organisatie. Je hebt de mogelijkheid je te specialiseren in één of meer van de onderdelen van het facilitaire werkveld.
  • Medewerker fastservice: je hebt contact met de gast en moet tegelijkertijd bestellingen klaarmaken. Bij deze combinatie van verkoopactiviteiten en het verlenen van gastvrijheid houd je altijd rekening met de behoeftes en verwachtingen van de gasten. Je levert een vlotte en kwaliteitsvolle service. Verder heb je doorzettingsvermogen en ben je flexibel. Zo ben je bereid je extra in te zetten bij werkpieken, waarbij je je tijdens de uitvoering bewust bent van de veiligheidsvoorschriften. Je bent loyaal, collegiaal, aanvaardt leiding en volgt bij de uitvoering van opdrachten instructies en aanwijzingen op.

Profiel

Je bent enthousiast en leergierig. Voor functies waar je in contact komt met de bezoekers moet je een goede kennis van het Nederlands hebben. Bovendien kan je je ook behelpen in het Engels, Frans en Duits.

Wij bieden

Je krijgt een Teamkaart waarmee je vrije toegang hebt tot alle Plopsa-parken inclusief Plopsaqua De Panne. Bovendien krijg je 50% korting op eten en drinken in verschillende horecapunten in de Plopsa-parken.

Plaats van tewerkstelling: Dalen

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Indoor Coevorden
Reindersdijk 57
7751, Dalen
Contacteer ons