STAGEPLAATS SALES

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 7 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opende in het najaar van 2018 het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Binnen het Sales team in Plopsa Indoor Coevorden zijn we op zoek naar enthousiaste stagiairs.

Takenpakket

  • We leiden je op tot een allround collega die zijn of haar mannetje staat in de commercie.
  • Door de gevarieerde werkzaamheden kan je je vele vaardigheden eigen maken.
  • Tijdens je werk ben je bezig met het leggen van relaties en het plaatsen van verkooporders.
  • Communiceren op verschillende niveaus lijkt jou een uitdaging, je signaleert verkoopmogelijkheden en benut die of doet voorstellen om die te benutten. Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen als junior accountmanager.

Profiel

Je gaat elke dag opnieuw een grote uitdaging aan om het gevarieerde takenpakket te verwerken. Je houdt ervan om veel te communiceren met verschillende partners en via verschillende kanalen. Je hebt oog voor opportuniteiten en probeert steeds alles uit de onderhandelingen te halen.

Wij bieden

Je krijgt een Teamkaart waarmee je vrije toegang hebt tot alle Plopsa-parken inclusief Plopsaqua De Panne. Bovendien krijg je 50% korting op eten en drinken in verschillende horecapunten in de Plopsa-parken.

Plaats van tewerkstelling: Dalen

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Indoor Coevorden
Reindersdijk 57
7751, Dalen
Contacteer ons