HORECAMEDEWERKER

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij het F&B team, gevestigd in Hasselt, te versterken met een gemotiveerde horecamedewerker (m/v)

Takenpakket

  • Je staat in voor de bediening van onze klanten in de self service, je doet kassawerk en houdt het restaurant proper en helpt daar waar nodig bij het afwassen en afruimen.
  • Het mee helpen bereiden van basismenu’s alsook het mooi presenteren van de maaltijd behoren tot je taken-pakket.

Profiel

Je bent vlot in de omgang, klantvriendelijk en polyvalent. Je kan proper en net werken. Ervaring in de fast service is zeker welkom maar affiniteit en interesse voor keukenwerk is voldoende. Bij moeilijke klanten en in zeer drukke momenten hou je het hoofd koel, kortom, je bent stressbestendig. Werken op zaterdag, zondag en feestdagen is voor jou geen probleem.

Wij bieden

Plopsa Indoor biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een deeltijds contract bepaalde duur (20u), een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, gratis treinabonnement, … ).

Plaats van tewerkstelling: Hasselt

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500, Hasselt
Contacteer ons