ANIMATOR

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Plopsa Indoor Hasselt is het overdekte themapark aan de rand van Hasselt dat jaarlijks meer dan 300.000 bezoekers verwelkomt. Het overgrote deel van ons publiek zijn jonge gezinnen met kinderen tot 12 jaar.

Takenpakket

  • Plopsa Indoor Hasselt zoekt polyvalente, enthousiaste animatoren (bij voorkeur met theater- of danservaring).
  • De functie waarvoor geselecteerd wordt is die van figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers, verschillende meet and greets van de figuren in het park en de verschillende shows in het park.
  • Deze shows worden dagelijks opgevoerd in het park en draaien rond de populaire Studio 100-figuren.
  • Je bent flexibel inzetbaar en werkt ook binnen een andere functie indien nodig (ticketverkoop, onthaal, attractiebediening, ...)

Profiel

Je beschikt reeds over de nodige spelervaring (kan ook amateur-theater zijn), je bent flexibel en tussen 1m73 en 1m85 groot. Je bent vlot in de omgang, klantvriendelijk en flexibel naar werkuren toe. Werken op weekend- en feestdagen is voor jou geen probleem.

Wij bieden

Plopsa Indoor Hasselt biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een deeltijds contract bepaalde duur (24u/week) en een salaris conform de wettelijke baremaverloning met extralegale voordelen (gratis treinabonnement, maaltijdcheques, groepsverzekering, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: Hasselt

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500, Hasselt
Contacteer ons