BIJVERDIENERS (najaar)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Takenpakket

  • Binnen Plopsaland De Panne zijn er drie afdelingen waar je terecht kan:
  • Food & Beverage: keuken- en kassamedewerker in één van onze themarestaurants of de mobiele verkooppunten, afruim en afwas
  • Merchandising: verkoop van de populaire Studio 100 producten in onze winkels en mobiele verkooppunten
  • Operations: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak, etc.

Profiel

Ben jij geboren met een smile? Vind je het fantastisch om duizenden families de dag van hun leven te bezorgen? Dan ben jij onze ster in wording! Ga aan de slag als bijverdiener in het park. We zoeken momenteel nog heel wat bijverdieners voor de maanden mei en juni (weekends). Combineer je huidige job met een leuke extra!

Wij bieden

Plopsaland biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien voor bijverdieners dagcontracten volgens een onderlinge afgesproken planning, een salaris conform de wettelijke baremaverloning, aangevuld met een sociaal abonnement, en tal van kortingen aan de hand van jouw Plopsa-TeamCard. Je bezoekt gratis alle Plopsa-parken. Als je bovendien voldoende dagen hebt gewerkt als bijverdiener, ontvang je van ons een uitnodiging voor het Plopsa Personeelsfeest!

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsaland De Panne
Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons