JOBDATE 30 AUGUSTUS 2018

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Op donderdag 30 augustus organiseren we een Jobdate in Plopsaland De Panne.

Wil je graag een attractie bedienen, bezoekers ontvangen, Plop-burgers bakken of in het magazijn werken? Kortom wil jij meehelpen om onze bezoekers een magische dag te bezorgen?
Kom jobdaten in Plopsaland De Panne en ontdek welke job het beste bij jou past!

Hieronder een overzicht van alle openstaande seizoenvacatures:

Takenpakket

  • Attractiebediener (m/v)
  • Kassa, Controle en Onthaal (m/v)
  • Animatie (m/v)
  • Horecamedewerker (m/v)
  • Mobielverantwoordelijke (m/v)
  • Magazijnier (m/v)
  • Keukenmedewerker (m/v)

Profiel

Je bent vlot in de omgang, klantvriendelijk en flexibel naar werkuren toe. Bij moeilijke klanten en op drukke momenten houd je het hoofd koel, kortom, je bent stressbestendig. Werken op zaterdag, zondag en feestdagen is voor jou geen probleem.

Wij bieden

Plopsaland De Panne biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een contract bepaalde duur vanaf najaar 2018 en een salaris conform de wettelijke baremaverloning met extralegale voordelen (gratis treinabonnement, maaltijdcheques, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteren kan tot 29/08/2018

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsaland De Panne
Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons