MEDEWERKER FOTOTEAM IMAGE +

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Image + is een internationaal bedrijf dat de fotografie voor verschillende toeristische attracties (zoals de Plopsaland parken) verzorgt.
Om het fototeam in Plopsaland De Panne te versterken is Image + op zoek naar enkele enthousiaste medewerkers (m/v).

Takenpakket

  • Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet.
  • Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's.
  • Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

Profiel

Je hebt een verzorgd voorkomen. Je bent commercieel en flexibel ingesteld. Je bent goed in de omgang met mensen, kinderen in het bijzonder. Enige affiniteit met fotografie is een plus. Je woont nabij De Panne.

Wij bieden

Image + biedt een afwisselende baan in een prachtige werkomgeving in een team met enthousiaste mensen. Je krijgt een contract met variabele uren. In de weekenden en de vakanties kun je veel uren ingezet worden, daarbuiten zijn er minder uren beschikbaar. In de zomervakantie ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsaland De Panne
Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons