MEEWERKEND TEAMLEIDER FOTOTEAM

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Image + is een internationaal bedrijf dat de fotografie voor verschillende toeristische attracties (zoals de Plopsaland parken) verzorgt.
Om het fototeam in Plopsaland De Panne te versterken is Image + op zoek naar meewerkend teamleider van het fototeam in De Panne.

Takenpakket

  • Je bent mede- verantwoordelijk voor het fototeam in Plopsaland de Panne.
  • De bezoekers worden bij hun entree met een karakter op de foto gezet aan het eind van de dag is het fototeam verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's.
  • Naast het meewerken in het team, ben je verantwoordelijk voor het coachen van het team, het mede-opstellen van de planningen, afstorten en controleren van de omzetten.

Profiel

Je hebt een goed voorkomen. Je bent commercieel en flexibel ingesteld. Je bent goed in de omgang met mensen en kinderen in het bijzonder.

Wij bieden

Image + biedt een afwisselende baan in een prachtige werkomgeving in een team met enthousiaste mensen. Je krijgt een contract met variabele uren. In de weekenden en de vakanties kun je veel uren ingezet worden, daarbuiten zijn er minder uren beschikbaar.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsaland De Panne
Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons