MERCHANDISING COORDINATOR (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij onze Merchandising afdeling, gevestigd in De Panne, te versterken met een Merchandising Coördinator (m/v).

Takenpakket

  • Je bent verantwoordelijk voor het optimaal organiseren van de shops, dit zowel op commercieel als op administratief vlak (personeelsplanning, aankoop- en stockbeheer, visual merchandising,…);
  • Je zorgt ervoor dat alle procedures en richtlijnen correct nageleefd worden en alle winkels correct geopend en afgesloten worden;
  • Je werkt actief mee in de diverse shops en het magazijn als jouw hulp hierbij vereist is;
  • Je staat ook in voor de opleiding & coaching van een assistent, jouw team seizoenmedewerkers en studenten;
  • Je rapporteert aan de Merchandising Director van de Plopsa Group.

Profiel

Je hebt een Bachelordiploma op zak of bent gelijkwaardig door ervaring. Je bent communicatief sterk in het Nederlands en Frans. Je bent service- en klantgericht en hebt bij voorkeur reeds een eerste leidinggevende ervaring. Ervaring in de retail is een pluspunt! Je bent flexibel ingesteld. Weekendwerk en werken tijdens feestdagen vormt geen probleem voor jou.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract met een competitief salaris, aangevuld met diverse extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, …).

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsaland De Panne
Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons