KLUSJESMAN (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij de Technische dienst, gevestigd in Plopsaland en Plopsaqua De Panne, te versterken met een Klusjesman (m/v)

Takenpakket

  • Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud in Plopsa De Panne en Plopsaqua.
  • Je helpt het park onderhouden, herstelt kapotte poortjes paaltjes en andere, technische controle van systemen, kleine electrische werkjes,….
  • Bij afwezigheid van je collega's, volg je zelf de technische installaties op.
  • Ook schilder je de bestaande decoratiestukken bij en herstel je die waar nodig.

Profiel

Je hebt een technische achtergrond, bij voorkeur schrijnwerker. Je bent dynamisch, flexibel en beschikt over een goede fysieke gezondheid. Zelfstandig werken in teamverband schrikt je niet af. Je spreekt vlot Nederlands. Juniors met de juiste ingesteldheid worden aangemoedigd te solliciteren! Gezien het park op variabele tijdstippen open is, sta je open voor weekend- en avondwerk.

Wij bieden

Plopsaland biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een contract van onbepaalde duur, een competitief salarispakket met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, …).

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsaland De Panne
Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons