SCHILDER-DECORATEUR (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij het Maintenance team, gevestigd in De Panne, te versterken met een dynamische Schilder-Decorateur (m/v).

Takenpakket

  • Je doet zowel grote schilderwerken (muren verven) als kleinere taken (precisiewerken).
  • Je mengt en maakt de nodige verf.
  • Je werkt zowel tijdens de opening van het park als wanneer het park gesloten is.
  • Je voert ook verschillende klusjes uit, zoals bv. een slot vervangen, een scharnier plaatsen, etc.
  • Je zorgt voor de algemene decoratie van het park.

Profiel

Je genoot een professionele opleiding als schilder of hebt reeds een eerste ervaring in die sector achter de rug. Je kan zelfstandig werken maar kan ook goed aarden in teamverband. Je hebt een passie voor decoratie en werkt graag alles tot in de puntjes af. Bovenal, een breed en gevarieerd takenpakket is voor jou een uitdaging. Gezien onze seizoensgebonden activiteit schrikt weekendwerk op regelmatige basis je niet af.

Wij bieden

Plopsaland biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een contract van onbepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen (gratis treinabonnement, maaltijdcheques, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsaland De Panne
Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons