YOUNG POTENTIAL ELEKTROMECHANICA

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.
Vandaag wensen wij de technische dienst te versterken met een Young Potential Elektromechanica (m/v).

Takenpakket

  • Je volgt constructeurs en leveranciers op met betrekking tot offertes en bestellingen.
  • Je verzekert de technische controle en opvolging van attracties en diverse installaties.
  • Je verzekert de opvolging van onderhoudswerkzaamheden (dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse checklist)
  • Je initieert en optimaliseert onderhoudsprocedures.
  • Je rapporteert aan de technisch manager.

Profiel

Je hebt een master-diploma industrieel ingenieur, bij voorkeur met een eerste ervaring. Qua technische competenties rekenen we op kennis van elektromechanica, en ervaring met kwaliteitsevaluaties. Je bent vertrouwd met de courante MS Office toepassingen en diverse tekenprogramma’s. Affiniteit met pretparken is een plus. Je bent communicatief, teamgericht, en bedrijfsbewust waarbij je problemen snel en effectief aanpakt. Je hands on aanpak houdt in dat je regelmatig op de attracties en bij de technische installaties te vinden bent. Gezien de aard van onze activiteiten ben je flexibel en bereid tot geregeld weekendwerk.

Wij bieden

Plopsaland biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een contract van onbepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen (gratis openbaar vervoer, maaltijdcheques, …). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsaland De Panne
Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons