JOBSTUDENTEN RECEPTIE CAMPING TER HOEVE (augustus)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij de Camping Ter Hoeve in De Panne te versterken met een enthousiaste medewerker receptie (m/v).

Takenpakket

  • Je onthaalt de nieuwe bezoekers
  • Je werkt met het inschrijvingsyssteem
  • Je staat in voor de verkoop van Merchandising-producten
  • Je bent verantwoordelijk voor de omgang met een kassa en geld
  • Je staat in voor de reservaties en volgt deze zorgvuldig op
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en staat hun bij met raad en daad Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch contact met bezoekers
  • Je onderhoudt en verzorgt samen met het team de camping
  • Je werkt alleen en zelfstandig aan de receptie van de camping

Profiel

Camping Ter Hoeve zoekt studenten die zelfstandig en verantwoordelijk aan de slag kunnen. Om de bezoekers goed te onthalen dien je zeer goed Nederlands en Frans te spreken. Er wordt verwacht dat de student voor een langere periode beschikbaar is om te werken: verschillende weekends, enkele weken of zelfs een volledige maand. Ben jij de student die we zoeken en wil je het Plopsa Team versterken? Solliciteer hieronder.

Wij bieden

Plopsaqua biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien voor studenten dagcontracten volgens een afgesproken planning, een salaris conform de wettelijke baremaverloning, aangevuld met een sociaal abonnement, en tal van kortingen aan de hand van jouw Plopsa-TeamCard (korting op voedingswaren in het park). Je bezoekt gratis alle Plopsa-parken. Als je bovendien voldoende dagen hebt gewerkt als student, ontvang je van ons een mooie bonus en een uitnodiging voor het Plopsa Personeelsfeest!

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Plopsaqua
Plopsaqua
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons