INTERNATIONAL CHIEF ACCOUNTANT (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij het Finance team, gevestigd in De Panne, te versterken met een International Chief Accountant (m/v).

Takenpakket

  • Je bent verantwoordelijk voor het beheer en opvolging van de interne boekhouding van de verschillende buitenlandse ondernemingen (Nederland-Duitsland-Polen)
  • Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van je collega's van het finance-team in de verschillende landen in samenspraak met de CFO/finance manager aan wie je rechtstreeks rapporteert
  • Je staat in voor de organisatie van de kwartaal- en jaarafsluitingen
  • Je bent het aanspreekpunt voor de financiële audit
  • Je staat in voor de opvolging van debiteuren, crediteuren en grootboekrekeningen
  • Je volgt nauw de cijfermatige evoluties en ontwikkelingen op en ad hoc meewerken aan diverse bedrijfseconomische projecten die implicaties hebben op de efficiëntie van de financiële afdeling
  • Samen met de CFO, finance manager en financial controller business plannen, forecasts en raden van bestuur voorbereiden
  • Je staat ad hoc in voor het aanleveren van cijfers en analyses
  • Je bent lid van het lokale management team

Profiel

Je bent een analytisch talent en kuitenbijter als het op de juistheid van cijfers aankomt. Je bent hands-on en hebt een ‘no-nonsense’ ingesteldheid. Je werkt autonoom en hebt zin voor initiatief. Collega’s en/of vrienden omschrijven jou als planmatig, service-minded en leergierig. Je bezit een goede kennis Nederlands/Frans/Engels en bij voorkeur ook Duits.

Wij bieden

Wij bieden je een competitief salarispakket met tal van voordelen, een filevrije werkomgeving en flexibel uurrooster. Je ontvangt een gsm en laptop waardoor je steeds op de hoogte blijft van alles. Je komt terecht in een jong en dynamisch team waar collegialiteit en teamspirit centraal staan.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Studio Plopsa
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons