MEESTERGAST BOUW (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Om de nieuwe Plopsa-projecten in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een Meestergast Bouw (m/v).

Takenpakket

  • Je zorgt ervoor dat de werken (zowel kleine als grote projecten) goed en binnen de deadlines uitgevoerd worden;
  • Je werkt zelfstandig en je hebt geen schrik om je handen vuil te maken;
  • Je hebt oog voor orde, netheid en veiligheid op de werven;
  • Je geeft correcte instructies aan de onderaannemers en stuurt bij indien nodig;
  • Je rapporteert dagelijks aan de bouwdirecteur.

Profiel

Volgde je een technische opleiding of beschik je over een gelijkwaardige werkervaring? Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Werk je graag zelfstandig? Heb je zin voor initiatief? Kan je een uitvoeringsplan lezen? Heb je geen 9-to-5 mentaliteit? Ben je flexibel naar verplaatsingen (ook naar het buitenland)? Spreek je een woordje Engels? Dan ben jij de nieuwe Meestergast die we zoeken!

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis treinabonnement, …). Een tewerkstelling op zelfstandige basis behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Studio Plopsa
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons