TEKENAAR

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij het investeringsteam te versterken met een Tekenaar (m/v).

Takenpakket

  • Je werkt samen met het creatief team aan de concepten voor nieuwe attracties, investeringen en thematische zones
  • Je verzorgt de illustratieve en 3-dimensionele uitwerking van diverse projecten, van A tot Z
  • Je bent bereid om korte periodes in het buitenland te verblijven
  • Je werkt nauw samen met de collega’s om je ontwerpen inhoudelijk en visueel de juiste vorm te geven

Profiel

Je bent een creatieveling, gepassioneerd door pretparken, design en architectuur. Je hebt een gezonde interesse in nieuwe media en technologieën en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (NL-FR-EN). Je kan zelfstandig werken en bent flexibel met respect voor deadlines, op elk ogenblik beschikbaar/bereikbaar voor je collega’s (noodgevallen), en je houdt rekening met regelmatige verplaatsingen naar onze parken in binnen- en buitenland, evenals prestaties tijdens weekends. Je hebt al enige ervaring als illustrator/ concept & 3D artist, en bent vertrouwd met Photoshop, Sketchup en/of andere 3D programma’s.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, …). Een tewerkstelling op zelfstandige basis behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Studio Plopsa
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons