YOUNG POTENTIAL INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij het Invest team, gevestigd in De Panne, te versterken met een Industrieel ingenieur Elektromechanica (m/v).

Takenpakket

  • Je volgt contractors en leveranciers op met betrekking tot offertes/bestekken
  • Je verzekert de technische controle en opvolging op de werven van o.a. attracties en gebouwen
  • Je bent betrokken bij de technische opvolging van de resultaten van keuringsorganisaties
  • Je verzekert de opvolging van onderhoudswerkzaamheden (dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse checklist)
  • Je initieert en optimaliseert onderhoudsprocedures voor zowel attracties, gebouwen, (horeca-)toestellen, intern transport,…)
  • Je rapporteert aan de technisch managers van onze parken in België, Nederland en Duitsland
  • Je bent voornamelijk werkzaam op onze sites te De Panne, maar het kan gebeuren dat je verplaatsingen maakt naar de andere parken

Profiel

Je hebt een master-diploma industrieel ingenieur, bij voorkeur met een eerste ervaring bij een aannemer of productie-onderneming. Qua technische competenties rekenen we op kennis van elektromechanica, en ervaring met kwaliteitsevaluaties zoals audits en keuringen. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels, Frans is een plus. Je bent vertrouwd met de courante MS Office toepassingen, kennis van SAP (FICO) is meegenomen. Affiniteit met pretparken is een plus. Je bent communicatief, teamgericht, en bedrijfsbewust waarbij je problemen snel en effectief aanpakt. Je hands on aanpak houdt in dat je regelmatig op de werven, attracties en bij de technische installaties te vinden bent. Gezien de aard van onze activiteiten ben je flexibel en bereid tot geregeld weekendwerk.

Wij bieden

Plopsaland biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, gratis treinabonnement, maaltijdcheques, ….).

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Studio Plopsa
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons