MARKETING MANAGER (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen. Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne. In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij ons Marketing Departement in De Panne te versterken met een enthousiaste Marketing Manager (m/v).

Takenpakket

  • Je bent verantwoordelijk voor het uitdenken en opvolgen van grote mediacampagnes;
  • Je staat in voor de opzet en opvolging van grote online campagnes;
  • Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de affiliate marketing;
  • Je staat samen met je team in voor de opmaak van briefings voor het creatief team (grafisch ontwerp, video,…);
  • Je stuurt mee het Marketing en Media team aan in België, Duitsland en Polen;
  • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van persvragen en persberichten van de Plopsa Groep;
  • Je rapporteert aan de Marketing Directeur.

Profiel

Je hebt succesvol een bachelor of masteropleiding afgerond. Je hebt minimaal een 5-tal jaren relevante werkervaring. Je spreekt en schrijft vlot Nederlands, Frans en Engels. Je bent een teamplayer en voelt je snel thuis in een dynamisch team. Je bent commercieel ingesteld en je gaat voor resultaten. Je staat ervoor open om nieuwe markten te ontdekken en internationale ervaring op te doen. Je bent flexibel naar uren en verplaatsingen.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, gratis treinabonnement, bedrijfswagen,…). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Plaats van tewerkstelling: De Panne

Solliciteer nu!Terug naar joboverzicht
Studio Plopsa
De Pannelaan 68
8660, De Panne
Contacteer ons